Studion

Välkommen till vår mysiga studio i Aspudden - Stockkolms äldsta studio!

Studion etablerades på Hägerstensvägen redan 1972 av Doc Forest, då låg den lite längre ner på gatan men har legat på nummer 145 de senaste 25 åren.  

Mia började som lärling i början av 80-talet och har varit kvar sedan dess. Tyvärr har hon under 2017 gått i pension men vi jobbar vidare i hennes anda. Karin kom till studion 2008 och Linda 2015.

Vi har även haft en filial i Gustavsberg mellan 2011-2015, som Karin drev tillsammans med Linus Salava och där Linda började sin tatueringsbana som lärling.
Studion stängde eftersom Linus som var den som var där mest ville byta bana, ni hittar honom nuförtiden som bygglovshandläggare. Vi hoppas att alla våra kunder från tiden i Gustavsberg vill fortsätta tatuera sig hos oss i studion i Aspudden. 

Studion är godkänd av miljö och hälsa, vi använder bara godkända färger och engångsnålar , har utbildning i bashygien och blodsmitta och är noggranna med alla rutiner kring hygien. Har du frågor och funderingar kring detta-tveka inte att fråga!  

Vi vill att alla ska känna sig välkomna och avslappnade i vår stora färgglada studio där vi även har en liten butiksdel som säljer kitschiga prylar, smycken och 50-tals inspirerade kläder.

Vi har öppet

Tisdag 13-18 
Onsdag 13-18
Torsdag 13-18
Fredag 13-18
Lördag och söndag
OJÄMNA veckor 13-18

Men jobbar ofta även andra dagar och tider, ibland kväll, ibland förmiddag och ibland helg.

Vill du komma förbi och boka tid eller diskutera ideer rekommenderar vi att du hör av dig innan och stämmer av att vi är på plats. Det går bra att ringa, smsa eller maila. 

Karin 0704-672065   karin@truetattoo.se
Linda 0709-401609   linda@truetattoo.se        
Studion 08-181787  

Varmt Välkommen
till oss!

 

                                               Truetattookarin   
                                                     Lindagau

Studio och Butik

Gustavsberg

Studion i gustavsberg stängdes 2015 när Linus slutade tatuera och började som bygglovshandläggare. Vi tackar alla kunder vi haft under åren på värmdö och hälsar er alla välkommna till studion i aspudden.